Hoe werkt het?

Wij snappen heel goed dat het nogal wat is, je laten kleden door een eigen persoonlijke Outfitter. Een nieuw concept zoals dat van ons heeft uitleg nodig, daarom leggen we het hieronder graag even voor je uit. Heb je nog een vraag? Check de veelgestelde vragen of stuur ons een berichtje via de chat, wij staan voor je klaar.

1. Ontmoet jouw persoonlijke Outfitter

Eerst plan je een Intake in met één van onze Outfitters. Een Intake is een korte call van 15 minuten via telefoon, Skype of Facetime. We vragen je naar je specifieke wensen en maten. Op deze manier willen we je beter leren kennen zodat we je kleding sturen die je niet alleen goed staat, maar waar jij je ook goed in voelt.

2. Ontvang jouw persoonlijke box

We sturen je een box met 2 sets herenkleding van de nieuwste merken, speciaal voor jou uitgekozen. Kies zelf waar en wanneer je de box wilt ontvangen. Ontvang je hem bijvoorbeeld liever op je werk, of toch thuis in het weekend? Er is van alles mogelijk, je hoeft het alleen even aan te geven. Pas alles thuis rustig aan, je hebt 10 dagen om de kleding te kiezen die je wilt houden. Zit er kleding tussen die toch niet helemaal lekker zit of niet naar je smaak is? Je stuurt het gemakkelijk in dezelfde box terug.

3. Geniet van een goede stijl

Je betaalt achteraf en alleen voor de kledingstukken die je hebt gehouden. Wij rekenen dezelfde prijs als in de winkel, onze service en kledingadvies is gratis. Jouw Outfitter staat altijd voor je klaar. Bevalt onze service? Vertel het aan een vriend. Zodra hij een box bestelt krijgen jullie allebei €50 shoptegoed.Benieuwd naar onze service? Meld je aan en ga ook perfect gekleed
Aanmelden