Kom bij ons langs in Amsterdam


Je kunt op je gemak kleding passen en alles direct meenemen.

Onze Outfitters staan voor je klaar

Vind je het prettiger om langs te komen en de kleding direct te passen? Kom dan langs op ons kantoor in Amsterdam. Onze Outfitters staan klaar om je persoonlijk stijladvies te geven. Je bespreekt je wensen en geeft aan waar je naar op zoek bent. Vervolgens laat een Outfitter je direct zien welke kledingstukken je goed staan en hoe je ze combineert. De kleding die je mooi vindt kun je direct mee naar huis nemen.

Wij zitten in Amsterdam, op 5 minuten loopafstand van station Sloterdijk, met gratis parkeergelegenheid. Een sessie duurt meestal 1,5 uur. Aan een Outfitting Room sessie zijn geen kosten verbonden. Je betaalt alleen voor de kleding die je wilt houden, voor dezelfde prijs als in de winkel. 

De voordelen van de Outfitting Room:

✅ Persoonlijk stijladvies van een Outfitter ✅ Je kunt de kleding direct passen en meenemen ✅ Verse cappuccino of een ijskoud biertje!

Interesse?

Stuur een mailtje naar [email protected] of bel naar 06 38 77 77 38. Laat ons weten op welk tijdstip je langs wilt komen. Wij kunnen elke werkdag tot 21:00 u en op zaterdag tot 17:00 u.

“In onze Outfitting Room kun je in alle rust kleding passen. Wij zorgen voor een lekkere cappuccino of een ijskoud biertje.”

Rinske Outfitter Plan je afspraak