Wij zijn er nog steeds voor je 🤘


Lees hier ons statement rondom het coronavirus. In de tussentijd blijven we de mooiste outfits naar jullie uitsturen.

Onze missie ‘Looking good, made easy’ blijft in de lucht. We werken zoveel mogelijk vanuit huis maar blijven bereikbaar via alle digitale kanalen. Onze medewerkers in de operatie werken in afgezonderde ploegendiensten en met maximale hygiëne voorzieningen om de boxen in te pakken.

We blijven op de hoogte van de updates van het kabinet en het RIVM en zullen hiernaar blijven handelen. Het is dus mogelijk dat we de de komende tijd veranderingen doorvoeren. We houden je hier zo mogelijk over op de hoogte.

Kan ik nog steeds bij jullie bestellen?

Ja! We stellen nog steeds met alle liefde bijzondere outfits voor zowel nieuwe als bestaande klanten samen. Meld je gerust aan of bestel een nieuwe box via je Outfitter.

Verandert er iets met verzenden en retourneren?

Onze verzendpartner DHL blijf onze pakketten gewoon versturen. Retourneren dien je nog wel altijd zelf te doen, door je pakket af te geven bij een DHL-punt bij jou in de buurt

Ik zit thuis in quarantaine en kan mijn pakket niet gemakkelijk wegbrengen, wat nu?

Is er niemand in je omgeving die de box bij een DHL-punt kan afleveren? Heel vervelend! Maar uiteraard denken we graag met je mee. We werken momenteel hard aan het opzetten van een pick-up service bij je thuis. Tot die tijd willen we je vragen even [email protected] te mailen, dan helpen we je verder.