Onze personal shoppers.

Ze hebben jarenlange ervaring in de mode en werken dagelijks vol passie met kleding. Als personal shopper denken ze niet alleen met je mee, maar weten ze vaak al wat je nodig hebt voordat je dit zelf doorhebt.

personal shopper

Elenita.

Elenita (33, Amsterdam) is altijd al gefascineerd geweest door mode: zowel cultureel, economisch, sociologisch, antropologisch en zelfs psychologisch. Geïnspireerd door haar moeder is ze de Modevakschool gaan doen waar ze al de kneepjes van het vak leerde. Sindsdien heeft Elenita altijd in de modebranche gewerkt: van retail tot creatieve fashion shoots. Stylen is waar haar passie ligt die ze uitoefent in haar baan als Personal shopper bij House of Einstein.

🧒     Geboren in de Dominicaanse Republiek.

👏     Levensmotto: concentreer je op het positieve en niet op wat fout kan gaan.

👔     “Stijl betekent voor mij een verlenging van jezelf. Hoe je jezelf kan uitdrukken zonder woorden.”

IMG

Cinzia.

Cinzia (25, Amsterdam) geef al sinds haar 10de haar vrienden en familie styling make-overs. Zes jaar geleden besloot ze dat het tijd was om daar haar werk van te maken en begon een bachelor aan Academie Artemis. Hier leerde ze alles over styling, conceptontwikkeling, visuele marketing en grafisch ontwerp. Het leukste onderdeel van haar baan bij House of Einstein vind ze: haar klanten zich comfortabel en zelfverzekerd laten voelen in hun kleding, in welke stijl dan ook.

🧒     Geboren in Amsterdam.

👏     Levensmotto: wees altijd de beste versie van jezelf.

👔     “Stijl betekent voor mij mijn creativiteit uiten. Mij comfortabel en zelfverzekerd voelen in een goede outfit zorgt er dan ook direct voor dat ik een goede bui heb.”

IMG

Ann-Sophie.

Ann-Sophie (22, Amsterdam) heeft een grote passie voor mode en styling. Om daar haar vak van te maken heeft ze modestyling aan de Akademie Vogue gestudeerd en diverse cursussen binnen de mode-industrie gevolgd. Het leukste onderdeel van haar baan bij House of Einstein vind ze: jouw persoonlijke stijl ontdekken en je te verrassen met de box die helemaal bij jou past.

🧒     Geboren in Amsterdam.

👏     Levensmotto: Blijf jezelf er zijn al genoeg anderen. Je leeft maar een keer. Als je iets wil doen, doe het nu.

👔    “Stijl is voor mij iets heel persoonlijks en unieks. Het is een kunstvorm waar je jezelf mee kunt uitdrukken op veel verschillende manieren.” 

IMG

Sascha.

Sascha (24, Amsterdam). Komt uit een ondernemend gezin. Na het afronden van haar detailhandel opleiding is ze direct aan het werk gegaan. Ze heeft verschillende functies gehad binnen in de mode-industrie. Het leukste onderdeel van haar baan bij House of Einstein vind ze: jou leren kennen en je comfortabel en krachtig in je kleding laten voelen.

🧒     Geboren in Haarlem.

👏     Levensmotto: Het leven is er om er vandaag van te genieten.

👔    “Mode en stijl betekent voor mij om elke dag het beste van jezelf te laten zien.”

Emma

Emma.

Emma (23, Amsterdam) heeft Media, Informatie en Communicatie gestudeerd. Met haar inlevingsvermogen en passie voor styling weet ze de perfecte vertaling te maken naar mooie outfits. In haar vrije tijd doet ze graag een drankje met vrienden.

🧒     Geboren in Rotterdam.

🌍     Mooiste reis was naar Zuid-Oost Azië.

🍣     Is gek op sushi.

🕶     Kleed haar klanten graag in casual chic outfits met een opvallende tint.

💬    “Ik vind dat humor in elke situatie het leven een stuk leuker maakt”.

Ontdek jouw persoonlijke kledingstijl.

Laat onze personal shoppers je helpen met het vinden van kleding die past bij wat je uit wilt stralen en wie je wilt zijn. Bestel een kledingbox en betaal pas achteraf, voor de items die je leuk vond.

Er zit nog niets in je winkelmandje.