Ontmoet onze community


Deze mannen worden door ons gekleed.

Ieder zijn eigen stijl

Ondernemers, topsporters en tv-presentatoren – we spreken veel verschillende mannen met ieder een eigen kledingstijl. Hier lees je de bijzondere verhalen van een aantal van onze klanten. En je krijgt een goed beeld van hun looks, zowel thuis als op het werk.

Steven Uitentuis

Steven Uitentuis, managing director van Swapfiets

Steven Uitentuis staat aan het roer van Swapfiets. Met groeicijfers van 500% is het bedrijf één van de snelstgroeiende scale-ups van Nederland. Hoe is het om zo hard te groeien? En wat is zijn grootste uitdaging als CEO?

lees verder

Raymond Klompsma

Raymond Klompsma, CEO van srprs.me

Een reis boeken, zonder dat je weet waar je naartoe gaat? Dat was tot voor kort slechts een wild idee. We spraken oprichter Raymond Klompsma van srprs.me over het neerzetten van de ultieme klantbeleving.

lees verder

Bram Zwart

Bram Zwart, co-founder van 3D Hubs

Hoe is het om aan het hoofd te staan van een van de meest succesvolle startups van dit land? Wij spraken Bram Zwart (34), mede-oprichter van 3D Hubs. ‘Ons bedrijf wordt gerund door designers in plaats van managers’.

lees verder

Berend Blommers

Berend Blommers, eigenaar van Blommers Coffee

Nespresso, move over. We spraken Berend Blommers (27), oprichter van koffiebranderij Blommers Coffee uit Nijmegen over merkbeleving, koffiecultuur en concurrentie.

lees verder

Emile Kuenen

Emile Kuenen, oprichter van Joolz

Wat hebben platenlabel Hed Kandi en buggy-merk Joolz met elkaar te maken? Ze zijn beide groot geworden dankzij Emile Kuenen. We spraken hem over China, productontwikkeling en zijn goede kledingstijl.

lees verder

Peter Pannekoek

Peter Pannekoek, cabaretier

Hoewel het optreden van Peter Pannekoek (30) in De Wereld Draait Door voor veel mensen vaste prik was op vrijdagavond, is er nog veel wat we niet weten over deze comedian.

lees verder

Jop van de Graaf

Jop van de Graaf, oprichter van SLA

Van het organiseren van technofeestjes naar het uitrollen van een gezonde fastfood-keten. Jop van de Graaf (32) maakt in elke levensfase zijn droom waar. Met SLA heeft hij grootse plannen. Wij spraken hem over investeren, detoxen en papadag.

lees verder

Ronald Prins

Ronald Prins, founder & CTO van Fox-IT

De machtigste nerd van Nederland: zo wordt Ronald Prins (47) ook wel genoemd. De wiskundige, gespecialiseerd in cryptografie, strijdt met zijn bedrijf Fox-IT tegen hackers en cybercriminaliteit.

lees verder

Marco Aarnink

Marco Aarnink, oprichter van Drukwerkdeal.nl

De concurrentie lachte hem uit toen hij eind 2005 met zijn internetbedrijf de drukwerkwereld betrad. Negen jaar later had Marco Aarnink ruim 200 mensen in dienst en gaf hij de traditionele branche het nakijken.

lees verder

Patrick Hurenkamp

Patrick Hurenkamp, founder van Bloomon

Met kwekers, veredelaars en bloemisten in de familie was de bloemenwereld voor Patrick al van jongs af aan bekend terrein. Toen er in april vorig jaar zoveel goed nieuws tegelijkertijd kwam stond zijn wereld even op zijn kop.

lees verder

Bas Verwijlen

Bas Verwijlen, olympisch topschermer

Bas Verwijlen stond in 2012 als eerste Nederlandse schermer ooit – en tot twee maal toe – bovenaan de wereldranglijst. Outfitter Ling sprak hem tijdens zijn voorbereiding voor Rio over ondernemen, stroboscopische brillen en roem.

lees verder

Marc de Hond

Marc de Hond, theatermaker

Marc de Hond startte zijn carrière als jonge internetondernemer. Toen hij alles verloor wat hem lief was, realiseerde hij dat hij iets groots had gewonnen.

lees verder

Bob Kaptein

Bob Kaptein, directeur van Maison Kelder

Hoe zorg je ervoor dat je plezier hebt in wat je doet en dat ook zo houdt? Bob Kaptein maakte een bijzondere carrièreswitch nadat hij inzag dat niet alles om cijfertjes draait.

lees verder

Rocco Stallvord

Rocco Stallvord, oprichter van Filter, First en Curated

Rocco is dé man die je moet hebben als het gaat om influencer marketing. Met zijn bedrijven ontwikkelde hij verschillende succesvolle concepten rondom influencers.

lees verder

Bert Belder

Bert Belder, oprichter van Strongloop

Hoe gaat een jonge, Nederlandse ondernemer gekleed in Silicon Valley? Wij vroegen het Bert Belder (30), oprichter van Strongloop. ‘In Amsterdam ben ik een nobody, maar in Silicon Valley spreken mensen me continu aan.’

lees verder

Boris Veldhuijzen van Zanten

Boris Veldhuijzen van Zanten, CEO van The Next Web

Boris is één van de vroege vogels als het om het internet gaat. Hij startte zijn eigen internetonderneming in 1997. Inmiddels is hij lid van de Startup Europe Leaders Club om het start-up klimaat in Europa te verbeteren.

lees verder

Harald Swinkels

Harald Swinkels, CEO van Nederlandse Energie Maatschappij

Hoe gaat een ondernemer en succesvol zakenman gekleed? Hoe verandert de dresscode op kantoor als een bedrijf snel groeit?

lees verder

Guido Mangert

Guido Mangert, oprichter en directeur van Peak Value

Hoe gaat een ondernemer en succesvol zakenman gekleed naar zijn werk? En is de zakelijke dresscode veranderd de afgelopen jaren? We vroegen het Guido Mangert, directeur van Peak Value en een rasechte Rotterdamse ondernemer.

lees verder

Patrick van der Pijl

Patrick van der Pijl, CEO van Business Models Inc.

Patrick is CEO en producer van het boek Business Model Generation (BMG). Het boek werd in 2009 gecrowdfund en gecrowdsourced door een community van 470 co-creators uit 45 landen.

lees verder

Rens de Jong

Rens de Jong, presentator bij RTL Z

De meeste mensen kennen Rens de Jong waarschijnlijk van BNR Nieuwsradio, zo presenteert hij iedere maandagmiddag ‘Zakendoen Met’. Maar misschien ben je hem ook al tegengekomen als dagvoorzitter of spreker.

lees verder