Onze collectie.

Benieuwd wat we zoal in huis hebben? Onze Outfitters verrassen je graag met bijzondere outfits! Of je nu smart casual outfits voor werk of mooie minimalistische kleding zoekt – met meer dan 50 merken in onze warehouse weten we altijd wel een match te maken. Hier vind je enkele voorbeeldfoto’s van boxen die we eerder samenstelden, maar wat we voor jou kunnen samenstellen is altijd uniek en gebaseerd op je wensen en maten.

Smart casual.

Zakelijk, maar niet saai. Dat is wat wat onder smart casual of business casual verstaan. Een mooi colbertje met een overhemd gecombineerd met een chino of spijkerbroek. Ideaal voor werk.

smart casual 2
smart casual 1
smart casual 3
smart casual 4
smart casual 5
smart casual 6
smart casual 7

Uitgesproken.

Als we een box vol uitgesproken outfits jouw kant op mogen sturen kun je denken aan felle kleuren, gedurfde prints en bijzondere stoffen. Ideaal voor de man die wel durft en van aandacht houdt.

uitgesproken 1
uitgesproken 4
uitgesproken 2
uitgesproken 5
uitgesproken 7
uitgesproken 6
uitgesproken 3

Minimalistisch.

Ben jij van ‘less is more’? Dan zit je met een box vol minimalistische outfits wel goed. Denk aan zachte pasteltinten, effen prints en duurzame stoffen van merken als Filippa K, Forét en Knowledge Cotton.

minimalistisch 1
minimalistisch 3
minimalistisch 2
minimalistisch 5
minimalistisch 6
minimalistisch 7
minimalistisch 4

Stoer.

Loop jij het liefst in een fijne spijkerbroek, een relaxte trui en sneakers? Kies dan voor een stoere box. Onze Outfitters stellen met alle liefde een box voor je samen met merken als Denham, Cast Iron en Tommy Hilfiger.

stoer 3
stoer 1
stoer 5
stoer 7
stoer 2
stoer 6
stoer 4

Laat je verrassen.

Heb je geen voorkeur? Of weet je niet wat je goed staat? No worries. Onze Outfitters zijn experts op het gebied van mode en kunnen haarfijn inschatten wat er bij je past. Ze laten je kennismaken met items en merken die je zelf niet zo snel vindt maar je wel heel goed staan.