Ontmoet de Outfitters


Dankzij hun passie voor kleuren, materialen en fits kunnen ze razendsnel inschatten wat bij jou past.

Onze Outfitters zijn oprechte experts in mode en werken dagelijks vol passie met kleding.

Outfitter Rinske

Rinske Fris (24, Amsterdam)

Rinske is geboren en getogen in Zaandam. Na een tijd in online marketing te hebben gewerkt, volgde ze haar passie voor mode aan de Akademie Vogue. In haar vrije tijd vind je Rinske in de nieuwste foodie-hotspots. Ze kan snel iemands stijl analyseren en dit omzetten in een nieuwe outfit.

Outfitter Lotti

Lotti Groot (22, Hoorn)

Lotti heeft een grote interesse in mode en trends. Ze studeerde Mode & Media aan de B Academy. Ze is altijd vrolijk en dat vertaalt zich in tevreden klanten. Qua stijl gaat Lotti voor smart casual met een twist. Ze is niet bang om haar klanten te verrassen met prints en kleur.

Outfitter Tanith

Tanith van Kammen (27, Amsterdam)

Tanith’s grote passie is mode. Om van haar passie haar vak te maken studeerde ze aan de Akademie Vogue. Voordat ze bij House of Einstein kwam, werkte ze als store manager bij WE Fashion en Number Nine. Ze verrast klanten met outfits die ze zelf misschien niet direct zouden kiezen, maar uiteindelijk favoriet worden. In haar vrije tijd houdt ze zich bezig met haar Instagram feed, die inmiddels veel volgers heeft.

Outfitter Iris

Iris Kooijman (21, Monnickendam)

Iris heeft een goed gevoel voor wat past bij de klant. Ze is nuchter en kan je binnen no-time helpen aan een goede outfit, die perfect aansluit bij je wensen. Ze studeerde modestyling aan Academie Artemis. Verder werkte ze bij diverse andere modebedrijven op de ontwerpafdeling en in de verkoop, waaronder PME Legend en Rain Couture.

‘Wij zijn er om een mooie selectie te maken van kledingstukken die je goed staan.’

Rinske Outfitter Meld je aan voor je persoonlijke kledingbox